Hei,

Avoin kirjeeni teille sivistyksen ystävät.
Näyttää sille,että tässä maassa köyhän koulu
on koraanikoulu,joka muistuttaa mielikuvaani vanhasta suomalaisesta kiertokoulusta.Kaikki tasot samassa isossa ryhmässä.

Koraanissahan on hieno arabian kieli. Kielenopettajani Sallam El Shinousi (kutsun Sinuheksi) on perustanut kymmenille lapsille koraanikoulun omaan kotiinsa aluksi. 
Sitten hän teki rakennuksen,jossa maan pinnalla koulu nyt toimii. Näit varmaankin
Facebookpäivitykseni siellä käynnistäni. Sallam on opettanut 13 vuotta meille eurooppalaisille kieltä ja tänään päätimme kirjainten fiilaamisen ja siirrymme klassisesta kielestä Egyptin murteeseen jota visiossa ehkä puhun vuoden päästä.
Olen maksanut ja maksan omat tuntini kyllä. En siksi tästä nyt kirjoita. Hänen visiossaan koulu tarvitsee koraaneja ja lisää valopisteitä tilaan,että homma toimisi paremmin.Näin kasvatusalan eläkeläisenä ja sivistyksen voimaan luottavaisena
tunnistan tässä kehitysavun paikan. Toivoisin sinun osallistuvan tämän Sinuhekoulun tukipiiriin jota nyt yritän tässä vähän koota. Muutaman eurosatasen kokoamiselle olisi iso tarve ja sillä saisi paljon aikaan täällä. Tämä ei ole virallinen keräys vaan kulkee suomalaisen pankkitilini kautta. Nostan sitten rahaa seinästä ja haluaisin yllättää Sallamin iloisesti. Päivitän asiaa kuvin ja saat sillai tietoa. Mielelläni laitan tilinimeroni sinulle privaattiviestissä jos tulet sille kannalle,että haluat osallistua vaikka kympeillä, satanen on jo paljon.
En kerjää useita kertoja tätä samaa. Olet sydämellisesti tervetullut ihmettelemään kouluun.voit halutessasi paikan päällä henkilökohtaisesti antaa lahjasi.  Otan tukitiliksi toimettomaksi jääneen handelsbankenin jääneen tilini kun oli välttämätöntä avata eläketilini toiseen pankkiin hb:n korttiuudistuksen viivytellessä. Tältä FI 10 31313002476562  voin netissä siirtää rahaa eläketililleni vaikka korttiuudistus vielä viipyisi lisäkuukausiakin. sitten voin nostaa tililtäni yllätyksiä Sallamille. Nyt näyttäytyy minulle se tarkoitus mikä jopa nöyryyttävällä pankkikohtelulla Suomikäynnillä kohtasi.
 
 
Otan nyt tavakseni päivittää kouluasiaa tähän blogiin ja laitan kertomuksen tännekin kouluvierailustani teille,jotka ette sitä facebookissa nähneet.
 
Muuttohulinassani sain hiukan avustettua sahkotoissa nyt katossa pyorii kaksi hakkyraa jotta muksut eivat aivan lakahdy 45 asteen kuumuuteen.ilmastointilaite tarttis jo jonkun eurosatasen. Kiitos tarja mukaantulosta.