Sähkökatkot vähenivät yhteen tai jopa nollaan päivässä/illassa. Päivälämpötila alkaa kolmosella ja yö kakkosella.Jotain on tapahtumassa ilmassakin selvästi.

Istun tässä alkuyötä säikähtäneenä,että en löydä Siiriä mistään. Ei ole sisällä eikä pihalla. Karkasi illalla portin ulkopuolelle eikä tullut kotiin ennen kuin portti sulkeutui. Kerran on näin käynyt ennenkin ja Siiri odotteli portin takana aamulla kotiin pääsyä. Olen huomannut,että hän juoksee kadun yli jo tuonne pellon puolelle. Siellä voi mennä hetki,että osaa takaisin.

Nyt on vain mentävä itse nukkumaan ja kun aurinko nousee niin menen kurkkimaan portille. Illalla kutsun Siiriä sisään helistämällä nappulalaatikkoa ja aina ennen se on toiminut.

Viimeyönä oli yllätys meille molemmille,että se erämaailmastointi häkkyrä kaatui ulkona ikkunan takana niin että tömahti.

Me Siirin kans herättiin siihen molemmat. Nyt se on taas kasassa. Kaatuminen johtui siitä,että kehikko oli liian pehmeässä maassa ja huonosti tuettu.

kuvat eivät nyt suostu lataantumaan.

Tällainen arki tänään 2.9.14

 

päivitys. 3.9. klo 5.50

Heräsin puoli kuudelta ja valmistauduin portille käyntiin avain kaulassa. Kun avasin talon ulko-oven niin jalkojen välistä livisti Siiri sisään nälissään ja juoksi papanakupille. Olin vähän kuullut rapinaa ja kissan vikinää ja tulin iloiseksi,että sen täytyy olla Siiri.Ja olihan se.

Ei ole ennen käynyt niin,että Siiri ei puutarhapiiloistaan illalla ole ilmestynyt sisälle nukkumaan. Voihan se olla,että Siiri jäi portin ulkopuolelle ja keksi jonkun kissareitin pihaan takaisin katon kautta tms. Olen aina toivonut,että Siiri joku päivä puhuisi ja kertoisi retkistään. Jos näin käy niin hän kertonee tämänkin jutun.

Nyt me mennään yhdessä nukkumaan vielä tässä auringon nousua odotellessa.