Siiri -prinsessan uusi elämä

siiri%20puutarhassa%20002-normal.jpg

Eilen 26.11. 2013 illalla alkoi Siirin uusi elämä. Tuossa istuskeli joutavana miesporukka keinun asennuksen jälkeen. Se jäi pimeässä vinoon ja tarvitsee uuden tasapainon vielä.

Pyysin miehiä laskemaan nuo kattoportaat maahan. Niistä on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä nyt viime aikoina. Se on ollut kissojen reitti puutarhaan päin ja sieltä pois. Nyt Siirin kiinnostus niihin lopahti heti. Sen sijaan rauhallinen puutarhan kiertely tuli ohjelmaan illalla ja aamulla ensimmäisenä. Puutarha on Siiri –prinsessan loppuelämän valtakunta ins Allah. Hänelle vielä aivan jotain ihmeellistä uutta. Käy tässä sisällä moikkaamassa välillä ja nyt kun on jo lämmennyt niin ehkä vilpoisempaa etsimässä. Tämä on niin ihanaa minustakin. Näin on hyvä ja pikkuhiljaa opimme tämän yhdessä. Minua helpottaa ettei tarvitse kontrolloida karkaamista sisältä eikä ulkoa. Aika näyttää.

Varjopaikka löytyi kun aurinko alkoi jo lämmittää kymmenen maissa

siiri%20puutarhassa%20011-normal.jpg

siiri%20puutarhassa%20003-normal.jpg

Siiri on niin tottunut sisävessan käyttäjä,että tämä ulkovaihtoehto ei vielä ole tullut tutuksi. Tyttö kipittää kiiruusti sisään asioilleen ja työllistää minut tätä hiekkaa kanniskelemaan.