006-normal.jpg

Menisinkö ulos vai en, siinäpä vasta kysymys.

SAM_1183.JPG

Tänään on tasan 5 kuukautta siitä kun lämpö heitti yli 40 eikä ole siitä hellittänyt. Tänään on kolmella alkava päivälämpö mutta ei paljon alle 40. aamu oli jo auringon noustessa puoli 7 mukavan vilpoinen.

Siirikisu on sankarini. Hän loikoi tämän pitkän kuuman jakson läpi pääasiassa sisällä päivät. Itselläni alkaa vasen jalkani 

olla kiukkuinen jo. Pitkään sekin jaksoi olematta aivan mahdoton. Polkupyörä on hyvä juttu, lyhyesti ajaen näin lämmössä.

Täällä alkoivat koulut tänään. Kauppareissulla oli katu ihan täynnä koulusta palaavia. Melkein piti taluttaa pyörää.

Vielä on ilmastointi tarpeen päivällä ainakin mutta eiköhän se tästä muutu.Suunnittelen Kairossa käyntiä koska AIDA esitetään oopperassa 1.-3.10.

Kikka meni onnellisena naimisiin ja olen oikeesti kateellinen. Aiemmin en ole koskaan tunnistanut, enemmän olen ollut huolissani parin puolesta, että mitähän tästäkin tulee. Laittaisin onnellisen kuvan mutta Kikka ei tykkää. 

 

Suomalaisia tänne odottelen, vakitulijoilla on jo lentoliput taskussa. Moni haaveilee mutta tuottaa pettymyksen minulle kun on epärealistisesti haaveillut ilman resursseja reissata oikeesti.

Siiri lötköttää jo puutarhassakin

008-normal.jpg