Elämän kirjoittaminen on luotettava ja tehokas tapa toipua, muuttua ja kasvaa.  Päiväkirja luo nykyhetkeen perustuvan väylän menneestä tulevaan.  Se on mahdollista jokaiselle. Päiväkirjasta saa paljon ravintoa itselleen ja se on aina mahdollinen ja hyvin halpa harrastus. 
Jos vaikka päiväkirja jo on ystäväsi tai olet aikonut ja aikonut niin nyt voit saada vauhditusta ja ideoita aiheeseen missä tilanteessa oletkin.

Kirjoittamisen avulla voit parantaa kontaktia omaan itseesi. Menetelmä soveltuu erityisen hyvin kaikille itsetuntemuksen lisäämisestä kiinnostuneille henkilöille.  Ohjaaja Annukka Kotka avaa perjantai-illassa näkökulmia lähestyä kirjoittamista ja tehdään kirjoitusharjoitus. Halukkaat voivat osallistua viikonlopun työpajaan, jossa edetään parapsykologi Ira Progoffin päiväkirjatyöpajan idean pohjalta.kts.www.virrassa.net Ira Progoff  kehitti 1960-luvulla oman työpajamallinsa, jossa kirjoitetaan ohjatusti, etsitään elämän kokonaisuutta ja katsotaan sitä mihin elämä on sinua viemässä. Hän oli sitä mieltä, että tavanominen päiväkirjan kirjoittaminen rutinoituu helposti tunteiden ja tapahtumien raportoinniksi. Tutkitusti Progoffin menetelmällä kirjoittaminen on terapeuttinen, meditatiivinen ja muuttava kokemus. Meissä jokaisessa on pinnanalainen kuvien ja muistojen virta, joka on yksinkertaisesti sisäinen elämämme. kun astumme tuohon virtaan menemme sinne minne se vie.
Työpaja alkaa  perjantaina  klo 18–21
Illan aikana tutustutaan menetelmään ohjatun harjoituksen avulla. Saat kuulla tarkemmin myös Ira Progoffin päiväkirjatyöpajan ideasta.  
illan hinta on Hinta 15 €  
Työpaja  la – su klo 10 -16
 Molempiin päiviin kuuluu kaksi kirjoittamisharjoitusta. Harjoitukset tehdään hiljaisuudessa ryhmässä ja niitä ei jaeta. Yhdessä ohjatusti kirjoittaminen antaa tukea omalle kirjoittamiselle ja asioiden työstämiselle.
Työpajan hinta on 50 €
Ilmoittautumiset ja lisätiedot Annukka Kotkalta 0405407171, tai paulukka(et) gmail.com               
Työpajoja on syntymässä eri puolille Suomea:

kesä-heinäkuun vaihteessa Sallaan, Aini Vuorela, aini10@live.com
heinäkuussa Rovaniemelle, Tuula Ulkuniemi, tulkuniemi@gmail.com
elokuun alussa Kiteelle, Tuija Kosonen, tuija.kosonen@pp2.inet.fi
elokuussa Kaarinaan, Annukka, paulukka@gmail.com

syyskuussa Heinolaan, Marja Kukkurainen, marja@phnet.fi
syksyllä Hyrynsalmelle, Mirja Fagerroos, famummi@gmail.com 2.9. kutsun kaikkia tähän asti mukana olleita Kaarinaan
yhteiseen yhden päivän mittaiseen tapaamiseen. Silloin on
viimeinen hetki ilmoittautua Luxorin työpajaan 2.-09.11.2012
Marraskuun työpajasta  on enemmän päiväkirjakategoriassa