SAM_1092-normal.jpg

Eilen tuli puolitoista vuotta odottamani tilaisuus ostaa pyörä edullisesti n. 70 euroa. Pitkä oli ostosmatka Hurghadaan,jossa tiedetään myytävän myös naisten pyörämalleja. Luxorista ei löydy. Yritin ostaa vuokraajalta yhtä vanhaa saksalaista naistenpyörää mutta sitä ei saanut ostettua,koska turistit vuokraavat sitä mielellään ja se on kannattavampaa. Koko päivä reissuun meni mutta toivon pyörän vastaavasti helpottavan montaa reissua.Pyörä tuntuu hyvältä ajaa, pikkasen kokeilin. Kuvassa näkyy pikkuinen vaaleanpunainen esine. Se on suomalainen  ClasOlsson pattereilla toimiva kelpo pyörälamppu. Musta vaijeri on samasta paikasta ostettu lukko. Kissansilmä uupuu.

SAM_1091-normal.jpg

Ehkä sen löytää jostain täältäkin.Kiinnityspaikka on valmiina pyörässä.

Peili olisi kans hyvä saada,että uskaltaa kääntyäkin. Nyt olen niin varovainen,että pysähtelen aina.

Päivikin sai uuden pyörän,joka on minusta sievempi ja kevyempi. Minulle sopii tällaisen tuhdimpi rakenne valitettavasti paremmin. Mun pyörä oli mallinsa viimeinen kappale. Päivillä on valo ja kissansilmä vakiona ja joku lukkokin. Hinta oli sama.

SAM_1090-normal.jpg

Näin tulimme tukeneeksi Kiinan kasvavaa kansantaloutta ostamalla kiinalaiset pyörät. Ei muita mahdollisuuksia ollut tälläkään kertaa. Ja mikäs siinä jos toimii.Onhan kyseessä hyvin runsaasti pyörää käyttävä kansa.