MATKAOHJELMA KIRJOITTAJILLE LUXORISSA 1.päivä lento Suomesta Hurghadaan,jossa ollaan puolelta päivin. Järjestän sieltä suoran kyydin Luxoriin,joka on nopeampi kuin matkatoimiston järjestämä kiertelevä kyyti. Ruokailu on tarpeen lähtiessä Hurghadasta. Koneessa on vain aamiainen ja mukanahan ei ruokaa saa tuoda. Kun lähtee Turusta yöllä ei voi odottaa Luxoriin hotelliin asti nälissään. lentokentällä ehkä jo koneessa kirjoitetaan maahantulokortti, joka laitetaan passin väliin. heti terminaalissa ostetaan 15 dollarin viisumitarra, joka liimataan passin tyhjälle sivulle. Euroista saa puntia takaisin, pyytäkää pientä WC kolikoiksikin. sitten passintarkistukseen ja matkalaukulle. En ehkä pääse itse Hurghadaan vastaan eikä sinne sisälle kuitenkaan pääsisi auttamaan. Jos lennätte tänne 28.3. tapaamme seuraavana aamuna aamiaisella,koska minun on välttämätöntä mennä Kairoon ja tulla aamuaikaisella koneella Luxoriin. Jos tulette 2.4. jolloin lentokin on halvempi niin tulen vastaan Hurghadaan.
Lähetän 28.3. auton,jonka kuskille annan lapun, jossa on minun nimi. Kuski odottaa lappu kädessään terminaalista ulostulossa. Se on tapana täällä. Kun saavutte Luxoriin niin auto vie teidät majoittumaan NewMemnon hotelliin, josta varaan jokaiselle oman huoneen. Vastassa on Mahmoud , joka on viikon ajan oppaamme. Hän asuu aivan hotellin lähellä ja menee naimisiin kuun puolivälissä ja me olemme sen jälkeen ekat asiakkaat. Voisi olla vaikka häälahjan paikka. Kattoterasilla teetä, hienoja maisemia ja huokaus ennen nukkumaan menoa on vielä paikallaan
2.päivä alkaa aamiaisella tai jos intoa on niin joogaaminen kattoterassilla on mahdollista omalla alustalla. Aamiainen tarjoillaan joko puutarhaan tai katolle niin kuin toivomme esim. klo 9. aamiaisen jälkeen katolla ensimmäinen kirjoitustuokio 9.30-11. sitten käynti lähellä olevaan kirjoittajien nimikkotemppeliin Deir El Medinessä. Lounas klo 13 hotellin puutarhassa. rauhallinen felucca-purjehdus Niilin virralla jonka jälkeen auringon laskettua valaistu Luxorin temppeli ja ehkä reilun kaupan kauppa jos on vielä auki temppeliaukiolla. Iltatee hotellin kattoterassilla.
3.päivä aamu kuten 2.päiväkin. Ennen lounasta käynti kirjuri Ramosen ylhäisöhaudassa., lounas hotellilla ja retki Karnakin temppeliin,josta menemme vierailulle tapaamaan Adel El Attaria koko illaksi.
4.päivä aamu kuten edelläkin. Kirjoitusjaksona nyt pidempi aika ja sitten klo 13 lounaan jälkeen ajo Edfun Horustemppeliin auringonlaskuun ja takaisin hotellille.
vaihtoehtoinen ohjelman loppuosa jos ryhmä haluaa valita tämän niin ok.
4.päivä kirjoittamista ennen ja jälkeen lounaan ja ajo vasta illaksi Edfun temppelin Sound and Light esitykseen. Ajo Assuaniin yöksi.
5.päivä aamupäivän retki Philan saaren Isis -temppeliin ja ajo hotellille Luxoriin kirjoittamaan.
6.päivä työpajan päätöskirjoitus ja lounaan jälkeen retki Denderan Hathor-temppeliin


5.päivä aamu ja kirjoitus kuin  4.päivä ja lounaan jälkeen ajo Denderan Hathor astrologia-temppeliin,josta jatkamme yöksi Abydokseen järjestettyyn ryhmämajoitukseen siellä asuvan ulkomaalaisen naisen luo (kaupungissa ei ole yhtään ok hotellia).

6.päivä aamuaikainen vierailu Osiriksen ylösnousemustemppelissä , kirjoittaminen jossain hyvässä paikassa,kahvilalounas ja ajo Luxoriin viimeiseksi yöksi hotelliin. 7.päivä aamuaikainen lähtö Hurghadaan ja illaksi kotiin. Kaikki yllä oleva sisältyy matkan hintaan Luxorissa, lennot ostetaan  erikseen silloin kun  pieni ryhmä haluaa tulla tänne maahan. Kertokaa minullekin milloin olette
tulossa.

Kerää pieni porukka on ota yhteyttä [email protected]
Annukka