SAM_1167-normal.jpg

Tuo otsikoksi kirjaamani maailmankaikkeuden laki tuli ekana mieleeni kun muutama ilta sitten perheelle tuttu autonkuljettaja tarjosi Hurghadasta bongaamaansa uima-allasta 50%:n hintaa uuteen verrattuna. Tämä oli ollut kerran pystyssä mutta käyttämättömänä jonkun pihassa ja tuttu kuljettaja otti sen kyytiin ja olin onnellisessa asemassa ja hänen tyrkkylistalla ekana mielessä. Aamulla heitän muovin päivän ajaksi aurinkosuojaksi. Tarkoitus on tehdä peitosta katos suojaamaan allasta.

Tällainen oli jo suunnitelmissa pari vuotta sitten mutta epäonninen seikkailu Helsinki-Vantaan kentällä johti hankitusta altaasta luopumiseen. Toivoa sopii,että siitä on ollut iloa kenttävirkailijan perheessä jonne se hätilanteessa lahjoitettiin.

Ajatus oli ilmeisesti silloin kolmimetrisen altaan pystyttämisestä ja tämä nyt on sit melkein viisimetrinen. Piti repiä pensasaitaa maasta,että saatiin jotenkin mahtumaan pihaan sentään.

SAM_1168-normal.jpg

muuta ei voi sanoa  kuin,että ihana juttu tässä 40 asteen säännöllisessä lämmössä. Käyn yöuinnilla ja aamu-uinnilla ja  tuntia ennen kun päivittäinen paasto katkaistaan aterialla altaalle ilmestyy perheen lapset ilakoimaan ja pulikoimaan suurella innolla.Lasten kanssa on hauska peuhata altaassa.

altaalla%20001-normal.jpg

Vielä on asennus vähän kesken mutta uinti onnistuu jo ihan hyvin.

Ja nyt yöuinnille tähtien alle.

 

altaalla%20003-normal.jpg

altaalla%20004-normal.jpg

kelluessa on aivan palmun syleilyssä.